יעל

סירוב לתמ"א 38

לא הבנתי איזו הסכמה אני צריכה לקבל מן הדיירים? הסכמה על מה? מעבר לזה, האם אין מה לעשות? אני ממש לא מעוניינת לגור באתר בנייה עם כל הרעש והלכלוך הכרוכים בכך. מאחר שאיני מעוניינת למכור את הדירה או להשכירה, אלא לגור בה, עליית ערכה אינה מהווה יתרון מבחינתי. רכשתי דירה בקומה האחרונה ללא שכנים מעליי. שינוי המצב מהווה פגיעה ברכוש שאותו קניתי במיטב כספי, וזאת ללא הסכמתי.

עו"ד שי אליאב

כל תמורה שחורגת ממפתח התמורות לכלל הדיירים מחייב הסכמה של כולם. הואיל ובכוונתך לבקש דמי שכירות עומדות בפניך שתי אפשרויות: 1. שכל הדיירים יקבלו דמי שכירות. 2. לקבל את הסכמת השכנים לתמורה החורגת.

ליאת

בעניין זה, אין שום משקל לזה שקנינו דירה אחרונה בגלל שראינו בכך יתרון ללא שכנים מעלינו, וכעת לאחר תמא תהיה לנו שתי קומות מעל הראש? איפה פה השיקול? ואיך מתבטא פיצוי בשל כך?? תודה (דיירת באותו מצב)

ליאת

בעניין זה, אין שום משקל לזה שקנינו דירה אחרונה בגלל שראינו בכך יתרון ללא שכנים מעלינו, וכעת לאחר תמא תהיה לנו שתי קומות מעל הראש? איפה פה השיקול? ואיך מתבטא פיצוי בשל כך?? תודה (דיירת באותו מצב)

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי