גלית

האם מישהו מפצה את הדיירים השוכרים בתמ״א 38 ?

מדובר בפרוייקט ללא פינוי-בינוי. אנו גרים בשכירות בקומה העליונה, מעליה אמורות להבנות 2 קומות נוספות. בנוסף לכך אמורות להתווסף מרפסות לדירות הקיימות. האם אנחנו זכאים לקבל מהקבלן דיור חלופי מושכר בתקופה זו ?

עו"ד שי אליאב

הדבר נתון למו"מ שבין בעלי הדירות לבין החברה היזמית. ככל שוכר/בעל דירה שכורה אינו בעל מעמד גבוה יותר מיתר בעלי הדירות ועליו לקבל קשיי הביצוע כשם שיתר בעלי הדירות, החיים בבניין, מקבלים אותם. המסלול שכן פתוח ביניכם, וזאת בכפוף לאמור בהסכם השכירות, הוא לפנות עם תביעתכם למשכיר הדירה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי