דגנית

פינוי בינוי - פ"ת

שלום רב, בחודשים האחרונים מדברים עם דיירי הבניין שלי ועוד שני בניינים צמודים על אפשרות לפינוי בינוי. מבדיה שעשיתי באינטרנט עד כה רק פרוייקט אחד ברח' כץ יוספסברג באמת אושר ואכן הורידו את הבניינים הישנים במטרה לבנות 4 בניינים חדשים. כול שאר הפרוייקטים נעצרו, מסיבות כאלו ואחרות, או לא אושרו עדיין. האם באמת יש סיכוי ממשי לבצע פינוי בינוי, או שאלו בעיקר מכירת חלומות של יזמים?

עו"ד שי אליאב

פרויקט יוספסברג בפתח תקווה הינוי פרויקט מקסים המלווה באמצעות משרדנו. יוספסברג אינו הפרויקט היחיד שעבר לכדי ביצוע, אך עם זאת ניתן למנות את כל הפרויקטים שכרגע בביצוע על כף יד אחת. פרויקט פינוי ובינוי, ככלל, הינו פרויקט ארוך טווח. כאשר פרויקט מלווה על ידי חברה יזמית מתאימה, בשיתוף פעולה של הרשות המקומית ובצרוף אנשי המקצוע המנוסים והטובים ויחד עם רצון בעלי הדירות, המדובר בפרויקט בר ביצוע שסופו בשיפור מדהים באיכות חייהם של בעלי הדירות הקיימים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי