ערן

פניה למפקחת לבינינים משותפים

לאחר ש 80 אחוז מדיירי הביניין חתמו על חוזה פינוי בינוי ,באיזה שלב הם יכולים לתבוע אותי כספית אם עוד לא חתמתי , אחרי השימוע אצל המפקחת לבינינים משותפים או לפני ????(או לאחר החלטתה)...

עו"ד שי אליאב

אמנם כתבת פינוי ובינוי, אך להבנתי התכוונת לפרויקט חיזוק מכוח תמ"א 38 במסלול של הריסה ובנייה מחדש. אם אכן כך, ההליכים למול המפקח על רישום המקרקעין מתחילים לאחר קבלת היתר מותנה לפרויקט מאת הועדה המקומית. התביעה אינה לפיצויים (אם כי ניתן לשלב במקביל גם תביעת פיצויים), כי אם לאכיפת הסכמתו של הדיירי הסרבן.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי