משה כהן

תשלום לדיירים בגין זכויות תמ"א 38

רכשנו זכויות לפי תמ"א 38, בחוזה ההתקשרות עם הדיירים התחייבנו לשלם להם עבור מעלית שהתקינו בבניין לפני חמש שנים סך של 457 אלף ש"ח. הדיירים הציגו חשבוניות על הסכום ששילמו. האם ניתן לטעון שהתשלום מהווה החזר הוצאות ולא סכום חייב בשבח?

עו"ד שי אליאב

שאלה יפה שמבטאת אין סוף מאבקים והתדיינויות שבין חברות יזמיות למפקחי מיסוי מקרקעין. לטעמי גישתכם נכונה ועליכם לעמוד על זכותכם להזדכות על הוצאה זו ממש כאילו אתם בניתם את המעלית במסגרת הפרויקט, שהרי אם לא המעלית הקיימת, הייתם נדרשים לבנות אותה בעצמכם באותה עלות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי