תמרי

איזה רוב צריך לפי החוק?

אנחנו רוצים להרחיב את הדירות באמצעות הוספת מרפסות לדירות בניין המגורים בעיר רמת גן. (הכוונה מבלי לחזק את הבניין) חלק קטן מהדיירים מתנגד: האם החוק מאפשר לכפות על המיעוט להצטרף לתוכנית ? או שהם יכולים למנוע את הוספת המרפסות מהרוב? (הכל בהנחה שהרשות המקומית תאשר הבניה).

עו"ד שי אליאב

לא ניתן לקבל זכויות הרחבה מכוח תמ"א 38, ללא חיזוק הבנין, שהינו תנאי לכל זכות נוספת. מכאן שמדובר בשאלה הנוגעת לתכנון ולבניה ויש להפנותה לפורום המתאים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי