אריק

רישום הדירות בטאבו בפרויקט פינוי בינוי

אני מתגורר בבנין של 4 דיירים (2 דירות בקומה) ואנו מעונינים לבדוק אופצית פינוי בינוי. -הבעיה היא שהדיירים הנוכחיים ב-3 מהדירות הם בנים יורשים (יש להם צווי ירושה)-חלקם בשיתוף אחים שוויתרו להם על חלקם בירושת הדירה , אך דיירים אלה לא העבירו רישום הדירה בטאבו על שמם. --האם תנאי מוקדם לפינוי פינוי הוא שיבוצע רישום בטאבו על שם הדיירים הנוכחיים בדירות הללו ?

עו"ד שי אליאב

תחילה אציין כי תנאי הסף לביצוע פרויקט של פינוי ובינוי, הנו מתחם של 24 דירות לפחות. בבניין שלכם שאינו עומד בתנאי זה, ניתן כמובן להחיל תמ"א 38 שגם בה יש אפשרות לפרויקט הריסה ובינוי. על מנת לקדם ולקבל תוקף לפרויקט, אין אפשרות אחרת מלבד רישום היורשים בלשכת רישום המקרקעין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי