דב

פינוי בינוי ותוקף הכרזה

רציתי לדעת 2 דברים מה המשמעות של הכרזה על פינוי בינוי ומה קורה כאשר פג תוקפה וכיצד ניתן לברר היכן עומד פרויקט פינוי בינוי מבחינת התקדמותו

עו"ד חיים פרטוש

הכרזה על פינוי בינוי מקנה את הפטורים המוענקים מכוח תכנית פינוי בינוי. כאשר פג תוקפה יש להאריכה, אחרת מאבדים את הזכות לפטורים. ישנה כוונה כיום להוסיף תקופת הכרזה שלישית בשל טווח הזמנים לביצוע פרויקטים מסוג זה. לגבי התקדמות, אני נוטה להאמין שכוונתך לתכנונית. אזי יש לבדוק מול אגף התכנון בעירייה מצב התוכנית. לעניין ההכרזה, היא כמובן מפורסמת בילקוט פרסומים ובאתר של הועדה להכרזה על מתחמי פינוי בינוי במשרד השיכון.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי