אופיר

פיצוי דייר בשכירות עקב תמ"א 38

שוכר שלי טוען כי מגיע לו פיצוי עקב תמ"א 38 שהבניין בו הדירה נמצאת . האם יש צדק בדבריו וכן האם ישנה פסיקה שקובעת אם וכאשר מגיע לו כמה מגיע לו ? הוא טוען כי לא הודעתי לו על כך וגם העובדה שכשהוא נכנס לדירה הפרוייקט היה רק בבדיקה לא פותרת אותי מפיצוי .

עו"ד שי אליאב

במסגרת המו"מ שקודם להסכם השכירות על השוכר והמשכיר לבצע גילוי נאות על פרטים המהותיים לעסקה. אם הדבר לא נגלה לקונה ייתכן ומדובר בפרט מהותי שהיה עליך לספר עליו לשוכר. אם השוכר ידע על כך שבשלב מסוים יהיה פרויקט, תמיד ניתן לטעון שנוהג עתה בתום לב. הפרקטיקה הנוהגת פותרת את הענין בהנחה שמקבל השוכר לתקופת העבודות. לא ניתן לקבוע מה הפיצוי שמגיע לו ללא הכרת העובדות והנזק הנגרם. מציע כי תמצאו את הדרך להתפשר בענין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי