גיל

תמ"א 38.2 בגבעתיים

שלום, מבדיקה שערכנו עם קבלן להיתכנות תמ"א 38.2 בבניין רכבת ישן בגבעתיים מתברר כי הוא רוצה יחס של 1:3 כלומר בהריסת בניין של 4 קומות הוא רוצה לבנות בניין של 16 קומות. האם עיריית גבעתיים יכולה למנוע את הפרוייקט? תודה

עו"ד שי אליאב

יחס 1:3, אומר כי במקום 4 קומות, תהיינה 12 קומות. על מנת ליצור 12 קומות יש למשוך זכויות שהינן מעבר לתמ"א 38 שנותנת רק 2 וחצי קומות, ולצורך כך יש לראות מה הזכויות הקיימות בקרקע. לועדה המקומית יש שיקול דעת נרחב בנושא וברצותה תאשר את הפרויקט וברצותה תמנע אותו. ניתן לגשת כבר לועדה המקומית ולקבל עמדתה העקרונית בעניין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי