פריאל

סדרי גודל של הוצאות

שלום הייתי מבקש לדעת מהם סדרי הגודל של ההוצאות של יזם שהוא מוציא עד שלב של הגשת תב"ע לרשות המקומית -עיקר ההוצאות תכנון ומדידה של השטחים סקיצה ראשונית של תכנון של ארבעה ביניינים (ללא מפרט פנימי)כלומר הוצאות תכנון ראשוני של פרוייקט כזה שמיעוד לכ 220 דירות בארבעה מגדלים. תודה

עו"ד שי אליאב

הדבר מאוד משתנה מפרויקט לפרויקט ותלוי בהיקפו ובסוג המורכבות שלו. על מנת לקבל אומדנים מדוייקים, יש לפנות לבעלי המקצוע הרלוונטיים. עם זאת, ככלל ניתן לומר שיזם מוציא כמה מאות אלפים עד לתחילת העבודות בשטח.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי