סימוש

דייר סרבן

התחלנו את פרוייקט תמ"א 38 ויש לנו דייר סרבן היינו שמחים לדעת מה הדין כלפיו, ידוע לנו שהפרוייקט התעכב בגללו ויגיע למפקח, אך האם הוא יהיה חייב בקנס? האם אנחנו שאר הדיירים נצטרך לתת לו למרות סירובו ממ"ד חניה וכו'

עו"ד שי אליאב

במידה והפרויקט נעשה באמצעות יזם, הינכם רשאים לכפות את הסכמתו לפי רוב של 2/3 מבעלי הדירות, בהליכים לפני המפקח על רישום המקרקעין. ניתן לחייב דיירים סרבנים גם בפיצויי נזיקין. כל בעלי הדירות זכאים לקבל תמורות שוות (אלא אם ישנה מניעה חיצונית לכך), בין אם הסכימו ובין אם לאו

סימוש

תודה רבה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי