אלון

המשמעות של כפל זכויות ברכוש המשותף

מדובר בבניין ישן בן 10 דירות בשטח של כ-70 מ"ר כ"א המועמד להריסה/בנייה במסגרת תמ"א 38 (2) . לשתיים מהדירות הנ"ל (עליונות ) - אחת מהן בבעלותי , יש גג צמוד בטאבו ( עם זכויות בנייה הכפופות למתן היתר ) ו - 17.5% מהרכוש המשותף ( לעומת 8.4% בדירות הרגילות ) . מה צריך להיות היקף הדרישה הלגיטימי שלי ושל בעל הדירה העליונה הנוספת מהיזם ביחס לבעלי הדירות הרגילות ? בתודה מראש

עו"ד שי אליאב

בפרויקט הריסה תמיד "קל" לנו יותר. למעשה הכל נהרס והעניין הוא מה השווי הכלכלי שניתן ומה יהיה שוויו ביחס ליניארי בפרויקט חדש. לצורך כך ממנים שמאי שהוא קובע את הערך הכלכלי ובהתאם לכך פועלים הצדדים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי