עומר

ביטול חוזה תמ"א

שלום רב, האם חוזה תמ"א שנחתם מול קבלן ע"י דיירי כניסה אחת בבניין בן שתי כניסות ולא קיבל היתר בעקבות החלטת מהנדס העיר כי לא ניתן לחזק מבנה כשמחובר אליו מבנה שאינו מחוזק גם כן בטל ומבוטל? הערה: החוזה נחתם על בסיס מתכונת התמ"א הקודמת ומצויין בן התכנון להוסיף קומה וחצי. בתודה מראש, עומר

עו"ד שי אליאב

מדובר בשאלה חוזית שהתשובה לה בגוף החוזה. יש לראות האם אכן כך קבע ההסכם ומהם התנאים המתלים בו. הנחת היסוד בחוזים אלו שמטרתם חיזוק. יש לראות כאמור מה מנגנון הביטול שלהם, ובכלל עצם כניסתם לתוקף.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי