רחל

שאלה דחופה - נא תשובה דחופה !

אנו בעיצומו של פרוייקט מתא 38 בבניין בכפ״ס. לפני כשבוע הדיירים שמו לב שהחלו לבנות המחסנים בקומת העמודים (כפי שסוכם עמנו) אלא שהמיקום שלהם צורם כל עין בלתי מזויינת, בצורה הנראית כאילו תקעו לנו אותם באמצע הגרון והותירו מעבר צר לדיירים. מיד פניתי לקבלן שיקפיא את בניית המחסנים ,עד אשר תיקבע לנו פגישה עם האדריכל שלהם. ואמנם בניית המחסנים הוקפאה,והפגישה שביקשנו נקבעה ליום רביעי הקרוב 20/11/13. אמנם היזם נתן לכל דייר בזמנו את התוכנית האדריכלית,אשר לנו ההדיוטות נראית מסובכת ולא מובנת (יותר מקריאת תלוש המשכורת) בזמנו,כשביקשנו מהיזם להסביר לנו בשטח איפה יהיה מה,הוא עשה זאת ברפרוף ,בשטחיות ובחוסר סובלנות. כמו כן האמנו בתום לב במקצועיותם של העוסקים במלאכה. היום,הדיירים מעוניינים למזער נזקים,ולשנות את מיקום המחסנים,שלטעמנו יש באתר אלטרנטיבות יותר סבירות בעיננו למיקום המחסנים. האם זה אפשרי בשלב זה של בנייה ?האם ניתן לשכור אדריכל משלנו שיעזור לנו להציע חלופות למיקום המחסנים ?

עו"ד שי אליאב

התשובה לכל היא כן. במידת הצורך ניתן גם לפנות לבית המשפט בבקשה לצו מניעה. אם כי ראוי לדון עם היזם בעניין ולהגיע לכדי הסכמות. לא בכדי, אנו ממנים מפקח מטעם הדיירים שבין היתר יאשר את התכניות, הדיירים אינם מבינים בזה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי