צילה

אחוזים באחוזים- פינוי והריסה

אנחנו 2 דיירים מתוך 13 שמתנגדים לפינוי והריסה. בידינו 23 אחוזים . האם זה אומר שלא ניתן לצאת בפרויקט? הדיירים האחרים הסכימו בחרו קבלן ואף יש כבר תוכנית אדריכלית והוגשו מסמכים לאישור העירייה מה סיכויי הפרויקט לצאת לדרך בלעדינו?

עו"ד שי אליאב

בפרויקט הריסה יש תנאי של מינימום 80% כדי להקנות למפקח על רישום המקרקעין סמכות דיון. עם זאת, במקרים חריגים, ככל שימצא שהמיעוט המתנגד עושה כן בחוסר תום לב, בתי המשפט יוכלו לדון בענין ולקבל החלטה. כך שהענין תלוי נסיבות. חשוב להבין מה הסיבה להתנגדות והאם ניתן לתת מענה ובכך לפתור את הענין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי