חליל

בירור

שלום רב אני אח מוסמך בתפקידי עבדתי בבית חולים 16 שנה ב2007 הייתה לי תאונת עבודה שהוכרה בביטוח לאומי ב2010 שוב היתה לי תאונת עבודה שגם הביטוח לאומי הכיר בה ולאחר התאונה הייתי זקוק לניתוח בצוואר לאחר הניתוח ישבתי בבית 3 שנים קיבלתי כל חודש 75%מהשכר דרך ימי המחלה המצטברים לא הגעתי להסכם עם משאבי אנוש וקיבלתי מכתב פיטורים לא ידעתי שאני יכול לתבוע את ביטוח המעסיק בגין התאונות עבודה ב2/14התחלתי לעבוד שוב דרך אותו מעסיק אך במרפאה בקהילה שאלתי האם אני יכול לתבוע את הביטוח של המעסיק בגין שתי תאונות עבודה שהשאירו לי נכות של 10% לצמיתות ומה יקרה אם אתבע זה לא סיכון לאבד את מקום העבודה בגלל התביעה כך לפחות אמרו לי מכירים שאני לוקח סיכון אנא עזרתכם

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

חליל שלום רב., לגבי התאונה משנת 2007 יש התיישנות ולא תוכל לתבוע (בהנחה שהיית אז כבר בגיר) לגבי 2010 על מנת לתבוע חבות מעבידים עליך לבחון האם הייתה התרשלות של המעביד שגרמה לפציעה.,