ברק

תאונת דרכים בעבודה בנסיעה פרטית

במהלך יום העבודה הייתי מעורב בתאונה, אני מפקח ולכן עצמאי לגמרי בניהול הזמן שלי וחלק מעבודתי כולל הסעה של העובדים שלי בין תחנות עבודה שונות. ביום עבודה רגיל, בשעה 14:00 נסעתי נסיעה פרטית, לאסוף מסמכים מהבנק, והייתי מעורב בתאונת דרכים- האם אני זכאי לפיצוי כנפגע תאונת עבודה? ראוי לציין שעקב התאונה אני לא אוכל לעבוד במשך חצי שנה ואהיה מרותק למיטה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

ברק שלום רב., ראשית אם זו תאונת דרכים מלא הפיצוי ישולם ע"י ביטוח חובה., הייתי ממליץ בכל מקרה לפרט לביטוח לאומי הנסיבות המתוארות שכן יש חובה למצות הזכויות גם מול ביטוח לאומי על מנת שלא יהיה קיזוז רעיוני.,