ללא

תאונת דרכים שהיא תאונת עבודה

ידוע לי שבתאונת דרכים חב' הביטוח נותנת פיצוי כספי לפי הפגיעה והטיפולים. לדוג' תיק מיון+ טיפולי פזיוטרפיה ( ללא אחוזי נכות) יישא פיצוי של כ10000-15000 ₪. שאלתי היא: מה קורה במקרה שתאונת הדרכים היא תאונת עבודה, ויש לגבי הנפגע תיק מיון+פיזיוטרפיה ללא אחוזי נכות. מי מפצה במקרה כזה? (אני שואל כי הבנתי שבתאונת עבודה משלמים רק על ימי העדרות מהעבודה ועל אחוזי נכות. כך שלהבנתי פגיעה ללא אחוזי נכות וללא היעדרות מהעבודה לא מזכה את הנפגע בכל פיצוי- האם הבנתי נכון?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

שלום רב., מי שמפצה זו חברת הביטוח אבל כל תשלום שהתקבל עבור דמי פגיעה מהביטוח הלאומי מקוזז מפיצוי זה., דהיינו הפיצוי לא יקטן אך מתקבל משני מקורות., אם לא התקבל דבר מהביטוח הלאומי אזי מלא הפיצוי מהמבטחת גם אם המדובר בתאונת דרכים שהיא תאונת עבודה.,

א

האם דמי פגיעה מוגבלים עד לתקרה מסוימת?? או שזה פתוח?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

עד 91 יום