ליאת

תאונת עבודה, חופש מחלה למעלה מ90 יום

לפני כשלושה חודשים נפצעתי בתאונת עבודה וכרגע עדיין מוגבלת וסובלת בבית...חלפו 90 ימים ועל פי מה שהבנתי זו מכסת הימים המשולמת ע"י ביטוח לאומי. כרגע הופנתי לרופא תעסוקתי והומלץ לי המשך שהייה בבית, במחלה. השאלה היא מה קורה מבחינת הכנסה? האם המעסיקה צריכה לשלם?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

ליאת שלום רב., אנא פני בדחיפות בתביעה לנכות לביטוח לאומי על מנת לקבל נכות זמנית מוקדם ככל הניתן. במקביל נא בדקי עם מעסיקך כמה ימי מחלה עומדים לרשותך ואשר נצברו אצלו ותממשי אותם.,