חנה

תאונת עבודה - ייעוץ

לפני כשנתיים עברתי תאונת עבודה ופניתי לעו"ד לטיפול בתיק . בהמשך לכך הוגשה תביעה למוסד לביטוח לאומי ותביעה לחברת ביטוח חובה. מאז המוסד לביטוח לאומי מורח ולא קיים וועדות רפואיות בכל אחד מהתחומים שהועלו בתביעה. לפני כחודשיים הודיע כי נקבעו 15% נכות רפואית בלי שהתייחס לפגיעה בעיניים שהוכחה , פגיעה עצבית בראש , ברגליים להחמרת פיברומיאלגיה ,חרדת נהיגה, פסיכיאטריה ועוד...והוגש ערעור לוועדת ערער רפואית ועד היום טרם התקבלה תגובה. כאמור התיק נמצא בטיפולה של עו"ד שמלבד התביעה לחברת ביטוח חוב ולמוסד לביטוח לאומי לא התלוותה לאף אחת מהוועדות הרפואיות או מבררת דבר מול המוסד לביטוח לאומי בכל עניין. מה אפשר לעשות אשמח לייעוץ.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

שלום רב., עליך להמתין לתוצאות ועדת ערר כאשר יש להקפיד במסגרתה כי תבדקי בכל התחומים הרפואיים הקשורים לפגיעתך בתאונה., לאחר השלמת ההליכים מול ביטוח לאומי (כולל ערר לביה"ד לעבודה במידה שיש טעות משפטית ) יש לעשות שימוש בקביעת הביטוח הלאומי בהליכים מול ביטוח החובה., כאשר אם ביטוח לאומי לא נתן דעתו לכלל הפגיעות הרי שיש לבקש להביא ראיות לסתור במסגרת ההליך מול ביטוח החובה על מנת שבית המשפט ימנה מומחה רפואיים מטעמו באותם תחומים שלא נקבע באשר להם נכות בביטוח הלאומי.,

חנה

לא מרוצה מעו"ד המטפלת בתיק. מה הנזק בהעברת התיק לעו"ד אחר. בברכה חני