גיאורגי

נפגעתי בתאונת עבודה וכוח אדם לא חותם לי על תביעת ביטוח לאומי כבר יותר מחודש

שלום. לפני חודשיים נפגעתי בעבודה ביד השמאלי (חתכתי עמוק באזור אגודל) קיבלתי תופס 250 מכוח אדם דרך פקס, קיבלתי טיפול רפואי ויש לי את כל המסמכים, אמרו לי שאני צריך את המקור של תופס 250 ולמלא תופס תביעת ביטוח לאומי. בתופס דורשים את החתימה של המעסיק (מנהל כוח אדם במקרה הזה). הבאתי את התביע לכוח אדם וביקשתי חתימה של מנהל ומקור של תופס 250. הם הסכימו אבל אמרו שהמנהל יושב באשקלון ואני רשום בסניף של אשדוד ואמרו שזה יקח כמה ימים. מאז עבר חודש וחצי וכל פעם שאני מגיע או מתקשר ושואל מה קורה עם המסמכים שלי הם ממצאים תירוצים כמו מנהל לא הגיע, מנהל חולה, עושים עכשיו משכורות ואין זמן לזה וכו... חודשיים היתי בחופש מחלה מסיבת התאונה ועוד לא קיבלתי על זה כלום... יש לי הלוואה בבנק, יש לי יתרת אשראי, ויזה שלי חסומה וכל זה יכול לגרום לי בעיות גדולות בבנק... מה אפשר לעשות? אשמח מאוד לעזרה. תודה בהקדם.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

שלום רב., ניתן במצב דברים זה להגיש טופס 250 שבידך לקופ"ח ולציין שהמקור יועבר בהמשך ואת טופס 211 להגיש לביטוח הלאומי ולציין השתלשלות העניינים המתוארת והדחיפות הקיימת בטיפול הביטוח הלאומי בעניין.,