ריבי

שנה בחל"ת לאחר פגיעה במקום העבודה

שלום רב לאחר 17 שנות עבודה נפגעתי במקום העבודה והוכרתי, ואני כבר שנה בבית והמעביד הגדיר אותי במקום העבודה כחל"ת. האם לפי חוק מותר? מה זה אומר? והאם אני נפגעת? במה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

ריבי שלום רב., אנא צייני האם קיבלת דמי פגיעה ? האם קיבלת נכות זמנית או קבועה מהביטוח הלאומי ? האם קיימת התרשלות שגרמה לפציעה ? מעבר לכך יצוין כי הפורום עוסק בעניינים אילו. אולם באשר לזכויות עובד/ מעביד אנא פני לוועד העובדים היציג במקום עבודתך.,