מרדכי

תביעה בגין תאונת עבודה

אני בן 48 ועובד כ10 שנים במפעל לעיבוד פלדות לבניין . במהלך השנים נגרמו לי נזקים עקב תאונת עבודה. יש לי ירידה בשמיעה קרע מלא בגיד כתף שמאל וקרע חלקי בגיד כתף ימין . כמוכן אני מבוטח בחברת ביטוח באופן פרטי על תאונות אישיות . העניין הוא שכרגע אני לא מעוניין לתבוע את ביטוח של המפעל כי אני פוחד להפסיד את מקום העבודה שלי עקב התביעה וכמובן ידוע מאליו שלאו דווקא הם יכולים לפטר אותי מסיבה זו . השאלה שלי היא האם אני יכול לתבוע את ביטוח לאומי ואת חברת הביטוח שאני מבוטח בה ואז לאחר כמה שנים הבאות לתבוע את ביטוח של המפעל ? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

מרדכי שלום רב., ניתן לבחון תביעה לביטוח לאומי בגין שתי הפגימות בעילת מיקרוטראומה באשר לביטוח הפרטי יש לבחון מה הוא מכסה ובכל מקרה יש לשים לב שההתיישנות הנה 3 שנים באשר לתביעת החבות כנגד המעביד ההתיישנות הנה 7 שנים.,