טל

תשלום עבור החסרת שעות לטיפולים

שלום רב, לפני כחודש נפלתי בדרכי לעבודה וקרעתי את הרצועות בכף הרגל, הפסדתי 9 ימי עבודה, חזרתי לעבודה אבל עכשיו עלי לעבור טיפולי פיזיותרפיה בעקבותיהם אפסיד כשעת עבודה בכל פעם, האם על המעסיק לשלם לי על שעות אלו? תודה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

טל שלום רב., ראשית עליך להגיש טופס 211 לביטוח הלאומי אולם בשל כך שמדובר רק בתשעה ימים עליך לבדוק האם צבורים לך ימי מחלה אצל המעסיק ולממשם., במקביל לאחר שהתאונה הוכרה כתאונת עבודה עליך להגיש כבר עתה (הואיל וחזרת לעבוד לפני תום 91 יום המוקנים לך) תביעה לנכות מעבודה על מנת שוועדה שתבדוק אותך תקבע אם יש נכות זמנית ואז תוכל לקבל פיצוי על כך מביטוח לאומי בנוסף לשכר.,

עילי

כוונתי לתשלום שכר טרחה לעו"ד היא באחוזים כמובן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות עבודה