עילי

שכר טרחה לעו"ד עבור תגמולים מביטוח לאומי מתאונת עבודה

עברתי תאונת דרכים כשליח, בזמן עבודה. שכרתי את שירותיו של עו"ד. שאלתי היא כמה אני אמור לשלם לעו"ד שכר טרחה על תגמולים מביטוח לאומי והאם התשלום כולל את קצבת 3 החודשים הראשונים לפציעה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

עילי שלום רב., כדי לתת מענה לשאלתך צריך לדעת מתיי נחתם הסכם שכ"ט שכן לפני שבועות מספר נכנס לתוקף חוק חדש שמסדיר העניין., אם נחתם לאחר כניסת החוק לתוקף אזי למיטב הבנתי המדובר בשיעור של 17% ומע"מ מכל תקבול בתנאי שהפרקליט טיפל בעניין וכן הופיע בוועדות., במקרה של קצבה מוגבל לגזירת האחוזים כאמור מתוך -60 קצבאות.,