אילנה

תאונת דרכים בתוך תאונת עבודה חישוב הפיצויים

ברצוני לשאול כיצד מחשבים את הפיצויים המגיעים לנפגע תאונת דרכים שהיא תאונת עבודה אם ביטוח לאומי לדוגמא יתן 45 אחוז ויפעילו תקנה 15 היות והבחור ירד במשרתו מ12000 ל-9000 .האם חוץ מזה שהביטוח לאומי משלם קיצבה נכות מגיע לנפגע פיצוי כספי ? ובכלל נשמח שתסביר כיצד נעשה החישוב לנפגע כזה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

שלום רב., נכות של 9% - 19% מענק חד פעמי שנגזר מהשכר הרבעוני לפני התאונה כפול 75% כופל הנכות כפול 43 במקרה של נכות החל מ-20% אזיי אחוז הנכות כפול השכר הרבעוני לפני התאונה כפול 75% הקצבה נגזרת מהנכות לאחר הפעלת תקנה 15