מוריה

כאבים ברגל כתוצאה מעבודה

שלום, התחלתי עבודה חדשה לפני חודשים וחצי שכוללת עמידה רבה ובשבועיים הראשונים הייתי עומדת כל המשמת(8.5 שעות אבל עם הפסקות) אני כבר חודש וחצי סובלת מכאבים ברגל הייתי אצל אורטופד שאמר שהעצם קצת יצאה ושזה ממאמץ. אני צריכה לעשות זריקה או גלי חום. האם זה נקרא פגיעת עבודה? ואם כן האם אפשר לתבוע על זה? תודה רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

מוריה שלום רב., אם מדובר בעמידה משמרת שלמה אזי ניתן לבחון מיקרו טראומה ואז תביע ה לביטוח לאו מי להכרה לפיכך ולפיצוי. משך הזמן הקצר של העבודה עד שהתגלו המגבלות מתחייב לדעתי היוועצות עם אורתופד שהוא מומחה כף רגל האם יש קשר סיבתי ממשי בין העבודה לנזק.,