שולי

תאונת עבודה לאחר גיל פרישה

שלום אני בת 70 הוקרתי כנפגעת עבודה על ידי ביטוח לאומי עקב שבר בכתף אני כבר 3 חודשים לאחר השבר עדיין מוגבלת מאד ואין סיכוי שאחזור לעבודה בתקופה הקרובה גם בצילום רואים שהשבר עוד לא התאחה הגשתי בקשה לנכות מעבודה אך שאלתי היא האם יש סיכוי לקבל 100 אחוז נכות זמנית , אני עובדת כסייעת בגן עם עבודה פיזית ואנני יכולה לחזור לעבודה ושאלה נוספת האם מפאת גילי יש לי זכויות כמו למי שעוד לא הגיע לגיל פרישה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

שולי שלום רב., גם אם לא יתנו 100% נכות רפואית זמנית הרי שניתן להגיש בקשה לנכה נזקק על מנת שיעלו ל100% נכות תפקודית לתקופת אי הכושר מעבר לדמי הפגיעה של 91 הימים הראשונים. אם את מקבלת גם קצבת זקנה הרי שיביאו בחשבון הפיצוי קצבה זאת שכן אין כפל קצבאות.,