ליאת

תאונה בעבודה לעולה חדש מארה"ב

שלום עורך דין יקר בעלי עולה חדש מארה"ב לפני כחודשיים עשה תאונה .אופנוען נכנס בו מאחורה בעלי היה ללא רישיון נהיגה בתוקף ולכן לקחו לו את ההשתתפות העצמאית מהשכר שלו הביאו לו 100 שקל במקום 5000 שעבד שעות רבות רציתי לדעת מה אפשר לעשות בנידון הכסף הזה נועד למחייה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

ליאת שלום רב., גם אם הוא היה ללא רישיון נהיגה תקף ולכן אין כיסוי של ביטוח החובה אך הוא לא אשם בתאונה אזי ניתן לתבוע את המזיק שגרם לתאונה גם בנוגע לנזקי הגוף מעבר לנזק לרכב אשר על המזיק לכסות.,