מני

איבדתי 2 אצבעות ע"י חבל שטפס לי את האצבעות

עו"ד דותן שלום. אני עובד במפעל בדרום על סירה כאשר הגעתי לקשור את הסירה נתפס לי כף היד בחבל והסירה המשיכה לשוט הצלחתי לחלץ את הכף היד. אך נכרתו לי 2 אצבעות. מה אני צריך לעשות? איזה מסמכים אני צריך להביא? את מי תובעים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

מני שלום רב., ראשית לכל יש לתבוע את המוסד לביטוח לאומי וכך גם אם אתה מבוטח בביטוח תאונות אישיות ו/או ביטוח חיים ו/או פנסיוני יש לבדוק כיסויים לתאונה לפי הפוליסות., ככל ששיטת העבודה לקויה אזי יש לבחון תביעת חבות מעבידים.,