collie

תאונת עבודה, ביטוח לאומי ועירייה

שלום אני צריכה עזרה בבקשה. לפניי חודש נפלתי בהפסקת צהרים -היה שקעה במדרכה. שברתי את היד הדומיננטית והיה לי ניתוח. כרגע המנתחת לא יודעת מתי אני יחזור לעבודה. מה עליי לעשות גם מבחינת ביטוח לאומי, גם מבחינת העירייה ואובדן כושר עבודה? בטפסים לביטוח לאומי יש סעיף פרטים על תאונה בנזיקין. יש שדה חובה שצריכים לסמן אם הגשתי או בכוונתי להגיש תביעת נזיקין או פיצויים מצד ג' בקשר לפגיעה. בשביל מה ביטוח לאומי צריך לדעת את זה? אם אני מסמנת לא ואחר כך תובעת את העירייה? לא הבנתי מה זה קשור לביטוח לאומי. ועדיין אני לא תובעת. איך עליי לפעול? לתבוע את ביטוח לאומי על תאונת עבודה ללא קשר לתביעה נגד העירייה? האם לא צריך עו"ד בתהליך הזה? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

שלום רב., אם היה שקע במדרכה אזי ניתן לתבוע גם את המזיק בנוסף לביטוח הלאומי ויש לציין זאת בטופס התביעה לביטוח הלאומי.,

collie

תודה רבה