אורלי

ביטול חופשה לטורקיה

האם זה הגיוני שחברת נסיעות תחייב אותנו דמי ביטול של 3000 ₪ בגלל החשש שלי לטוס לטורקיה בימים המטורפים האלו? ואף יותר מכך איימה להעלות לי את דמי הביטול ל-12,000 לאחר שיחת טלפון בינינו בגלל שלטענתה הגישה שלי אליה בטלפון לא מצאה חן בעיניה???? האם יש אפשרות להתארגן לתביעה ייצוגית נגד חברה שכזאת הפועלת כמונופול ובצורה בריונית שכזאת?

עו"ד עמנואל סולומונוב

אורלי שלום, אינני יודע מה ההסכם בינך לבין חברת הנסיעות ולמה התחייבת כאשר הזמנת חופשה. בעקרון, חברת הנסיעות זכאית לחייב בדמי ביטול ואינני יכול להשיב לך על הסך של 3000 ש"ח באם הוא מוסכם וסביר. לצורך מידע יותר מדוייק יש כמובן לקבל פרטים נוספים.