ג

מה השכר שמקבלים על תביעה יצוגית

שלום רב, אני מעוניין להגיש תביעה יצוגית עקב פרסום מטעה של חברה אני הייתי מקבוצת הרוכשים, מדובר בחברה המוכרת תוספי תזונה תוך כדי הטעיית הצרכן והלקוח. האם אפשר להגיש תביעה יצוגית? מהם הראיות שצריך להציג? מה השכר שמקבלים על תביעה יצוגית? בערך? שאני ידע שלא מדובר בגזל(לפי הדת היהודית) בברכה.

עו"ד עמנואל סולומונוב

שלום, בעקרון עפ"י הנתונים המועטים שמסרת יש מקום לשקול הגשת תובענה יצוגית אולם סוגיה זו צריכה נתונים רבים נוספים לפני הכרעה בה. ככל שהנך מעוניין תוכל לקבוע פגישה.