אביב כהן

עה ייצוגית נגד הוט

שלום, ברצוני להתייעץ לגבי האפשרות של הגשת תביעה כנגד חברת הוט. מדי סופ"ש חברת הוט מפרסמת באתר האינטרנט שלה מבצע בלעדי למצטרפים באתר במהלך הסופ"ש. בפרסום (ויש לי צילום מסך של דף הפירסום באתר). מצוין (שחור על גבי לבן) שהחבילה כוללת את ערוצי הספורט פרימיום (שעלותם החודישית כ 52 שקל). אני כמו רבים אחרים הצטרפתי למבצע דרך האתר. אך לא נתנו לי במסגרת המבצע את ערוצי הספורט פרימיום בתוך החבילה (כפי שפורסם) אז שלחתי לשירות שלהם בהתאם לבקשתם את הצילום מסך ולאחר שראו שטעו נתנו לי באופן חריג (בשיא חוצפתם!) את הערוצים ל 4 חודשים ללא תשלום במקום שזה יהיה באופן קבוע כחלק מהחבילה. ולאחר מכן כל חודש כ 52 שקל. ואמרו שאין באפשרותם לתת לי את המצבע שפורסם כי היה "באג בסינכרון בין האתר לחבילה" (ואני מצטט) ואין להם מה לעשות מעבר לכך. רוב השיחות שלי מולם מוקלטות על ידי כולל השיחה האחרונה שבה נאמר שהיה "באג באתר ובסנכרון" ובגלל זה אין להם אפשרות לעדכן לי את החבילה שפורסמה ואליה הצטרפתי. בנוסף המבצע ממשיך להיות מוצע כל סופ"ש כלשונו באתרם. אני מתאר לעצמי שכמוני יש רבים שהצטרפו במסגרת המבצע (את המספר המדויק יכולה לתת חברה הוט). האם לדעתך יש צורך להגיש תביעה יצוגית בנושא? ומה הסיכוי לזכות בה במקרה זה?

עו"ד עמנואל סולומונוב

אביב שלום, על פני הדברים יש סיכוי סביר להגשת בקשה לאישור תובענה יצוגית, אך עלי לקבל פרטים נוספים, לראות את המסמכים ולשמוע את ההקלטות. בימים אלה אני מנהל תביעה יצוגית כנגד הוט בנושא אחר. ככל שהנך מעוניין נא התקשר אלי.