מישל

חוגים וקייטנות מתוך מזונות

שלושת ילדיי מקבלים 1800 כל אחד כחלק מהסדר המזונות וכלולים בתוכו גם חוג לכל ילד וגם קיטנה בקיץ... אם ילדיי מתעמרת בבן האמצעי ומונעת ממנו את הרישום למחנה הקיץ בצופים משום שענה לי בטלפון הנייד… האם אני יכול לשלם את מחנה הקיץ ולקזז את התשלום מדמי המזונות בחודש לאחר מכן? תודה, מישל

עו"ד שלומי באשי

שלום מישל, התשובה היא לא. אבל הבעיה שלך זה לא מזונות אלא ניכור הורי קשה מצד האם. טתה חייב למען הילש לטפל בכך כבר עתה לפיי שיהיה מאוחר מידי. אתה יכול לרשום אותו לקייטנה בעצמך ולדרוש ממנה את הסכום. לא תשלם אז תפתח תיקק הוצאה לפועל מכח פסק הדין.