אבי

משכנתא על קרקע ממכרז של המנהל

אני מעוניין להציע מחיר על קרקע במכרז מהמנהל המחיר שאני מתכוון להציע הוא 1200000, יש לי 600000 ואני מתכוון לקחת משכנתא של 600000 על הקרקע (כנגד שובר התשלום של המנהל) האם זה אפשרי? למשכן קרקע שזכיתי בא ממכרז של המנהל?

הדס קריספי לוין עו"ד

על פניו אפשרי. צריך לבדוק את מסמכי המכרז ולוודא שאין שם הגבלה. אני ממליצה שתתייעץ עם איש הקשר במינהל שאמון על המכרז ותבדוק אם המינהל מוכן לחתום על התחייבות לרישום משכנתא לטובת הבנק לטובת רכישת המגרש.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משכנתא