יניב

מסמכי ביטול משכנתא למחיקת משכנתא בטאבו

שלום - על מנת למחוק משכנתא בטאבו פרט למסמכי ביטול משכנתא מהבנק האם עליי לצרף מסמך נוסף? (אגרה? בקשה כלשהי?)תודה

חוה זילברמן

ביטול משכנתא

אודי עמר

יעוץ במחיקת משכנתא

הדס קריספי

יש להביא לטאבו שטרי סילוק משכנתא. הליך הסילוק אינו כרוך באגרה ובד״כ זו פעולה שמתבצעת במקום.

דני

שמעתי שניתן להעביר את שטר ביטול משכנתא לטאבו בדואר מבלי להגיע פיזית. האם זה נכון?

שרון

איזה טפסים צריך להביא לטאבו לאחר סילוק המשכנתא בבנק? תודה שרון

הדס קריספי

http://www.boi.org.il/he/ConsumerInformation/PublicEnquiries/Pages/Default.aspx ככל ובנסח הטאבו רשום שהמשכנתא נלקחה מבנק ישראל, אני ממליצה שתפנה לפניות הציבור של בנק ישראל והם יפנו אותך למחלקה המתאימה. המחלקה הרלוונטית היא מחלקת שעבודים, הם למעשה אמורים להנפיק לך שטר/ מכתב סילוק מופנה לטאבו. בהצלחה

הדס קריספי לוין עו"ד

מחיקת משכנתא נעשית באמצעות שטר ביטול משכנתא. הפעולה נעשית במסגרת שעות קבלת קהל בלשכת רישום המקרקעין (טאבו) בה רשום הנכס, בו במקום - ואינה כרוכה בתשלום אגרה. בהצלחה.

אודי עמר

יעוץ במחיקת משכנתא

אודי עמר

צריך בהקדם יעוץ על מחיקת משכנתא

עו"ד הדס קריספי לוין

יניב שלום, מחיקת משכנתא נעשית ללא תשלום אגרה כלשהי. יש להגיע ללשכת רישום המקרקעין אליו שייך הנכס בשעות הפעילות (08:30-12:30), להגיש את שטרי הביטול לפקיד הרישום והוא מבצע את הפעולה בד"כ במקום. בהצלחה, הדס

אלעד

שלום, האם יש למסמך בקשה ביטול משכנתא של הבנק תוקף מסויים? בגלל סחבת מסויימת יש לי מסמך שהונפק ע"י הבנק לפני כ 5 חודשים. האם זה אמור להוות בעיה בטאבו? תודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משכנתא