מנשרוב יצחק

משכנתא ממשרד השיכון לרכישת דירה ראשונה

שלום רב: רציתי לברר דבר מסוים: אנו זוג+י ילדים מעונינים לקחת משכנתא דרך משרד השיכון,לרכישת דירה ראשונה. אמא שלי נותנת לי במתנה בערך 300000 ₪ ו50000 ₪ אנו מעונינים להוסיף באמצאות המשכנתא השאלה היא:האם ברישום הדירה בטאבו יש חובה לרשום אותה גם על שם אשתי,או האם אני יכול לרשום בטאבו ש90% מערך הדירה שייך לי ו10 % שייכים לאשתי.

הדס קריספי לוין עו"ד

אתם יכולים להסכים כי הדירה תירשם על שניכם בחלקים שונים בהתאם להחלטתכם. עורך הדין של העסקה ידווח לרשות המסים בהתאם לכך וכן יציין את החלקים בשטר המכר שיוגש לטאבו.

מנשרוב יצחק

הכוונה שלי היתה האם משרד השיכון יתן לי בסוף את במשכנתא

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משכנתא