ישי

פגיעה כתוצאה ממריבה בין תלמידים

ילד קיבל מכה באוזן ממריבה עם ילד אחר(בבית הספר בהפסקה) כתוצאה מכך נוצר חור בעור התוף , ולאחר שנתיים וחצי הוחלט לנתחו בעלות גבוהה .. האם יהיה כיסוי של הביטוח של בית הספר

עו"ד יובל המלי

שלום רב, ישנו כיסוי ביטוחי לילד בגין מקרה זה במסגרת שתי פוליסות, פוליסת תאונות אישיות תלמידים, שם במידה וישנה נכות (אשר ניתן לקבל אינדיקציה על קיומה באמצעות רופא א.א.ג.) זמנית או לצמיתות ניתןן לקבל בגין כך פיצוי. (לשים לב לתקופת ההתיישנות ניתן להגיש תביעה זו עד הגיע הילד לגיל 21). פוליסה נוספת הרלוונטית במקרה, הינה פוליסה של המוסד החינוכי ו/או משרד החינוך (תלוי ומשתנה בסוג מוסד הלימודים) באמצעות פוליסה זו ניתן ככל ותוכלו להוכיח שיארוע התאונה היה יכול להמנע על ידי הצוות החינוכי תוכלו לקבל פיצוי משמעותי בגין נזקיו. זו שאלה מורכבת יותר, אשר נדרשת להבחן לעומק בהבנת נסיבות העניין עם משרד עורכי דין המתמחה בדיני נזיקין. נשמח לעמוד לשירותכם. בריאות שלמה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים