איציק

רישום נשואים אזרחים אם בת זוגתי זר

היי אני ובת ואשתי התחתנו ביום שני16/07/12 בקפריסין כאשר היא אזרחית זרה . וכעת אני רוצה לרשום את שנינו כזוג נשואי אם תוכל בבקשה להגיד לי מה הפרצדורה מול משרד הפנים

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

עליך לגשת ללשכה בה מתנהל התיק ולעדכן את מצבך האישי. בעקרון ישונה מצבך ל"בבירור" לששה חודשים ורק לאחר תקופה זו תהיה רשום כנשוי. האם התחלתם בהליך המדורג? האם לאשך אשרה מסוג ב/1? מידה וכן 6 חודשים לאחר הנישואים ישונה מעמדה ל א/5. לפרטים נוספים אנא צור קשר לייעוץ פרטני.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים