מימי

שאלה בעניין חקירה משטרתית

לצערי הרב הכרתי אישה שהיא הומלס ואוספת בקבוקים ואף ניסיתי לעזור לה והייתי מס פעמים בדירתה,פתאום ביום חמישי היא אמרה שגנבתי לה 5000ש"ח שהיו בארנקה, הייתי בשוק מזועזעת צלצלתי אליה לסנוט בה איך היא מעזה אך היא לא ענתה לטלפון, בנתיים התברר לי שבבניין בו היא מתגוררת ויש לי דירת נופש הוועד התקין מצלמות בפרוזדורים שמחתי שיוצגו הסרטים ונוכל לבדוק מי ביקר אותה(היא בעצמה ציינה באזניי שהלכה עם ערבים ויש שיכור מבוגר שבא אליה ושותה אצלה בירה ונותן לה נשיקות היא עצמה מעל 66)המומה מהאשמותיה הייתי המומה יותר כשקיבלתי טל מהמשטרה וזומנתי לחקירה בתמימותי מיד הגעתי לשם, היחס אלי היה מוזר כאילו הייתי פושעת, בנימוס לכאורה השתיקו אותי שוב ושוב,אמרו את נאשמת בגניבה,הייתי המומה וכמובן שהכחשתי מכל וכל ואף עמדתי על כך שאבדק במכונת אמת החוקר רשם הכל ואני חשבתי שזה הליך חקירה רגיל שתיכף יסתיים אםך אז אמר לי לבוא אחריו ושם ראיתי מדור לזיהוי פלילי זומנתי לחדר לקחו ממני תביעות אצבעות כאילו הייתי פושעת וצלמו אותי, הרגשתי כאילו אני שחקנית בסרט ניסיתי למחות אבל לא כל כך הלך לי...רק כשהגעתי הביתה הכתה בי הסיטואציה הטראומטית ומיהרתי למשטרה לנסות להגיש תלונה על לשון הרע(פגשתי לפחות שני אנשים שאמרו שפגשו אותה והיא אמרה שגנבתי לה 5000 שח כמובן ציינו שהיא מטורללת אך הנזק נעשה והחוויה עם התביעות אצבע התמונות ויתכן חלילה פתיחת תיק פלילי גרמו לי לטראומה רגשי נחיתות ואיני מוצאת עצמי מאז(זה קרה היום)ביקשתי מחר להיפגש עם קצין החקירות לבטל את כל ההליך לא יתכן שללא הוכחה על פי תלונה מאישה מפוקפקת אדם נורמטיבי חסר כל דבר פלילי יעבור דבר כזה אני שואלת אותך האומנם ואם היה פה הליך חוקי תודה לך מראש מימי

עו"ד משה אלון

שלום רב אני מציע ליווי של עורך דין פלילי בהליך שיוכל לעמוד על זכויותייך ולוודא שהתיק יתנהל כפי שצריך עצם הגשת התחונה והחקירה במשטרה זה דבר שקורה בשיגרה