חזי

ריצה בעירום בחוף הים מבודד

שלום, אני נוהג לרוץ ברצועת חוף מבודדת, בשביל ההרגשה החופשית שלי אני אוהב לרוץ שם בעירום. מדובר ברצועת חוף מבודדת וללא אנשים בד"כ, ואני מחזיק ביד את בגד הים ואם אני רואה באופק בן אדם, אני לובש את בגד הים מיד, כך שמעולם לא עברתי בטווח הראיה של אדם אחר כשאני בעירום. אתמול ישבה בחורה בשיחים בצד ולא הצלחתי להבחין בה מראש, אלא רק כאשר חלפתי על פניה והיא כבר ראתה אותי רץ בעירום. לבשתי מייד את בגד הים. אבל רצה הגורל, ובפעם היחידה ש"נתפסתי", הבחורה הזו היא אחת שלפני כמה זמן היה לי איתה סכסוך כספי.. ואתמול היא כבר הודיעה לי שהיא מתכוננת להגיד נגדי תלונה על כך שזה שרצתי בעירום מולה הטריד אותה מינית. (אם לא היה ברור, מדובר בבחורה בת 30 פלוס, לא בקטינה). האם יש ממה לחשוש? מה ניתן לעשות? תודה

עו"ד משה אלון

שאלה מעניינת בעיקרון יכול להיות שתואשם במעשה מגונה בפומבי אולם טענתך לא מנותקת מהמציאות לגבי בידודו של החוף המקרה ייבחן לגופו וניתן לדעתי בהעלאת טענות נכונה לסגור את התיק ככל ותוגש תלונה