נאשם פלוני

ענישה פלילית על עבירה ראשונה?

נאשם בשלושה אישומים: 1. ניסיון הטרדה מינית בקטינה מתחת לגיל 14. 2.ניסיון מעשה מגונה בפומבי בקטינה מתחת לגיל 14. 3.ניסיון אינוס בקטינה מתחת לגיל 14. העבירות בוצעו מול סוכנת משטרתית באינטרנט. א. המקרה חד פעמי. ב.העבירות בוצעו לפני 5 שנים. ג.תסקיר מבחן ומסוכנות מינית חיוביים לנאשם. ד.הנאשם התחיל טיפול. השאלה היא האם יהיה מאסר בפועל או עבודות שירות?

עו"ד אסף דוק

ככלל לא מומלץ לקבל ייעוץ בנושא זה מעל דפי הפורום מפני שמדובר באירוע מורכב הדורש קבלת פרטים נוספים כגון: נסיבות ביצוע העבירה, מספר האישומים בתיק, נסיבות חייו של הנאשם ועוד. מוצע להיוועץ באופן פרטני עם עורך דין פלילי בהקדם.