רמי

ביצוע האזנת סתר ברכב שבבעלותי כשאינני מצוי בו

אני חושד כי המוסך בו אני מטפל ברכבי, מחייב אותי על פעולות שבוצעו ברכב ושלדעתי לא בוצעו. מדובר בחיוב בסדר גודל של מאות רבות של ש"ח. אני מעוניין להכניס את הרכב למוסך, ולהשאיר בו מכשיר הקלטה סמוי, ע"מ לאושש / לדחות את חשדי. האם מותר ע"פ חוק לבצע זאת ?

עו"ד משה אלון

שלום רב, אסור בהחלט. זו האזנת סתר. הדרך היחידה היא לקחת לבדיקה לאחר הטיפול ולראות אם באמת החליפו את מה שחייבו אותך בגינו. ללא כל קשר, אם אתה לא סומך על המוך אני ממליץ לך ללכת למקום אחר.