ורדה

אין מענה מקבלן הבנייה

שלום רב אנחנו קבוצה של דיירים ולנו אישורים מאנשי מקצוע שמאשרים שבבניין שלנו מס' ליקויי בנייה. פנינו לקבלן והראנו לו את חוות הדעת אבל הוא לא מקבל אותם ודוחה את הטענות שלנו. מכיוון שאנחנו מבינים שאותו קבלן לא יתקן את הליקויים מה עלינו לעשות??

עו"ד רוני שדה

ורדה שלום, ראשית, יש לשלוח את רשימת הליקויים לקבלן בכתב (דואר רשום או אישור פקס) שכן לפי החוק יש לתת לקבלן הזדמנות לתקן את הליקויים. במידה ואין מענה מהקבלן או שאינו מעוניין לתקן את הליקויים אזי ניתן להגיש כנגדו תביעה לבית המשפט לצורך תיקון הליקויים. את מוזמנת לשלוח את חוות הדעת שברשותך למשרדי לצורך התייחסות פרטנית למקרה שלך. בברכה ובהצלחה,