ישראליייי

אחוזי נכות על אי שליטה בסוגרים

בעבר עברתי ניתוח פיסורה ופיסטולה .ועדיין יש לי אי שליטה בסוגר.הדבר לא נעים וצריך שימוש בפדים והתארגניות מיוחדות. כמה ניתן לקבל אחוזי נכות לליקוי כזה?מאד קשה לי עם ליקוי זה.האם כדאי חוו"ד ממומחה להגשה לביטול לאומי

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

שלום, לגבי ניתוח הפיסטולה והפיסורה, הנכות תקבע בהתאם למצבך אחרי הניתוח.(לדוגמה אם יש הפרשות או הפרעות) כך גם לגבי אי שליטה על הסוגר .תלוי במצבך, אם יש אי שליטה מוחלטת, הנכות יכולה להגיע ל-80%. כדאי להוועץ עם עו"ד המתמחה בייצוג בפני ועדות רפואיות שבנוסף יוכל להפנות , במידת הצורך ולאחר עיון במסמכים הרפואיים, לרופא מומחה.