חימון

הצגת ערעור וייצוג ע"י עו"ד בועדת ניידות

האם וועדת ניידות רשאית לקבוע בגין סעיף ו" א" 3 שאומר: הגבלה בכושר תנועת הברך המלווה כיפוף מ- 135 מעלות ויישור פחות מ - 60% רק 30% ניידות ולהגדיר את המגבלה כחלקית ????. ממה שאני יודע סעיפיי ניידות מובנים - ואם לצד סעיף זה רשום 60% ניידות אז חייבים לתת לי 60% אן לא לתת כלום , מי צודק אני או ועדת נידות???. { סעיף זה מצטרף לסעיף שנקבע לי 70% לצמיתות ויחד במצטבר זה 79%, אילו היו נותנים לי 40% לא הייתה שאלה בכלל כי הייתי מעל 80% במצטבר, אבל הקביעה של ה - 30% מותירה אותי 79% וההפרש בהטבות הוא עצום.} 1. האם עלי להגיש עירעור 2. וההאם עלי להיות מיוצג על ידי עורך דין.תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

חימון שלום, אם הנך עומד בתנאים המפורטים בסעיף ו' (א) (3) בסעיף הליקויים אזי צריך לקבוע לך 60% נכות. לפיכך, במקרה כזה יש מקום להגיש ערעור על ההחלטה. לטעמי ,יש להיוועץ בעו"ד שיבחן את הפרוטוקול ויבדוק את נימוקי הועדה כדי שימליץ אם אכן יש מקום להגיש את הערעור.

חימון

לא ענית בבקשה על הסעיפים המובנים, הסעיף אומר 60% ונתנו לי 30%. האם זה אפשרי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

חימון , ראה תשובתי מיום 24/11/13