רוני

דרישה לפסילת ועדה ראשונה ובקשת דחיית ועדה עליונה

שלום אני נכה צה"ל ותיק עם שני אחוזינ\ נכות על פציעה אורטופדית \לאחרונה ביקשתי החמרה עקב מגבלות שצצו בשנתיים האחרונות באותו מפרק. בוועדה בדק אותי רופא אורטופד שקבע שהכל תקין ואין לי שום מגבלה. עשיתי לאחרונה סדר בניירות רפואיים שלי של הקופה וגיליתי שאותו רופא בדק אותי לפני כשנה על אותה בעייה ושלח אותי לצילוםרנטגן עם אבחנה של limiitation כלומר אבחנה ממש הפוכה ממה שהוא כתב בפרוטוקול. אני מציין שלא זכרתי את הרופא הזה כי טופלתי בשנתיים האחרונת על ידי מספר אורטפדיים וכ"כ הייתי אצלו בביקור בודד . אני יודע שאני יכול להגיש ערעור על ההחלטה בוועדה הראשונה בפני וועדה עליונה. שאלתי היא האם אני יכול לדרוש לפסול את הוועדה הראשונה בגלל השוני בממצאים ולבקש במקביל דחייה של הוועדה העליונה עד שאקבל תשובה מיו"ר הוועדות הרפואיות או לבקש פםילת הוועדה הראשונה ובמקביל לערער בפני הוועדה העליונה תודה רוני רוני

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

רוני שלום, אם הנך סבור כי מצבך אינו תואם את קביעת הועדה , כדאי שתגיש ערעור לועדה עליונה. באשר לשאלת פסילת רופא בגלל טיפול בעבר ,ראה תשובתי מיום 10/11/13 לעוזי. באשר לשאלת פסילת רופא בשל ממצאים שונים , מאחר וחלף זמן בין שתי הבדיקות, נראה לי חסר סיכוי.