ריקי

הצגת מסמכים חדשים בוועדה מסכמת

שלום הנני נכת צה"ל 15 שנה מפגיעה בעמוד שדרה ביקשתי החמרה לאחרונה והייתה לי וועדה ראשונה. הייתי ללא ייצוג משפטי. קיבלתי מכתב מהוועדה הראשונה שעלי להתייצב ל"וועדה מסכמת " במסגרת אותה ועדה יש לי את הפרוטוקול של ישיבה הראשונה. האם בוועדה המסכמת אני יכולה להציג מסמכים חדשים שמתייחסים לפרוטוקול שמצוי בידיי. כאמור אין מדובר בוועדת ערעור אלא בוועדה ראשונה שמלבנת את נושא ההחמרה. תודה ריקי

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

ריקי שלום, לכאורה , הועדה המסכמת , מתכנסת כדי לסיים את ההליך שבפניה , אולם אם ברשותך מסמכים כמפורט בשאלתך, הייתי מגישה אותם לועדה ומבקשת שהועדה תתייחס אליהם.